Purple eye makeup/ Ljubicasta sminka

Videla sam sliku nove Dior kolekcije i zelim da je podelim sa vama, ali ujedno me je i inspirisala da izvadim njihovu paleticu i nasminkam se, jer su boje slicne.
I saw CD palette for Spring 2012 and I wanted to share it with you, but it also inspired me to do some purple look using my CD palette I didn't use for quite some time...



Ova ljubicasta boja mi se mnogo svidja, nisam ni primetila koliko su druge oko nje neutralne, samo sam u nju gledala, i setila se da moja paletica odavno nije koriscena! Zato sam pozelela da dodam malo ljubicaste u magloviti petak... To je jedna od mojih omiljnih boja, a ovo je moja CD paleta <3 Boje su jako pigmentovane, senke su mekane i imaju satenski finis, dobro se mesaju i stoje dosta dugo!

The purple colour in this palette is my favorite, I didn't even noticed how the other colours are pretty natural, I was under the impression that the whole pallete was something like purple, but than when I saw it again, I paid more attention to other colours. So I wanted to add a bit of colour to this foggy friday, and as I said I also udes CD palette.

We're head over heels in love, head over heels! The ringing of your laughter it sounds like a melody... :)

 


Bang,bang :)







Preko kapka je najsvetlija roze / Over the lid : Najsvetlija tamno roze koja je u paleti gore levo / Lighter pink (upper left corner of the palette) :)
Na polovinu kapka / Half of the lid: malo druge roze nijanse, boja dole desno u paleti/ Darker pink (in the lower left corner)
Na spoljasnji ugao/On the outer corner : boja koju najvise volim ljubicasta (dole desno), there is purple -my favorite from this pallete on the lower right corner
ispod oka/below eye zagasito sivo-ljubicasta (boja gore desno)/ Greyish purple from the upper right corner
Ispod obrva / Below eyebrows: je bela, ova u centru./ white from the center of palette
Maskara/Mascara  Maybelline the Falsies Black drama 







Коментари

Постави коментар

Популарни постови