Biorelax Lifting Cream - Sinergy lift



Sinergija dizanja  Biorelax krema

Najnovije generacije krema koja izjednačava bore, pomaže da se uklone nagomilani lipidi, reformišu vlakna u  vašoj koži,  čisti boje koje su nepoželjne na površinei vaše kože. Krema za moćno hvatanje svetlosti čiji sastojci povećavaju sjaj vaše kože, dok ostali njeni sastojci pružaju instant duboko vlaženje i proizvode snažan antistresni efekat.

Tip kože

Krajnje globalna lifting krema, snažan anti stres.. Preporučuje se za sve tipove kože.

Aktivni agensi

Maystar Bioslim ® patentirana tehnologija koja sadrži Bio Activnu sinergiju koja olakšava izbacivanje nagomilanih tečnosti i masti, smanjenje podvoljka i prekrajanje lica. Zbog sinergije krajnjih peptida i drugih mikro isušivanja aktivira. Viper Tripeptide je sintetički peptid koji imitira efekat proteina zmijskog otrova blokiranjem neuromuskularnog sistema i, stoga, "utrne" bore, do večeri je površina kože neverovatna i zategnuta .

Sadržaj / Paket

 200 ml

Kako se koristi

Nanesite svakodnevno na lice, oči, vrat i dekolte. Udahnite duboko dok mažete kremu ponajviše zbog  ekskluzivnog opuštajućeg aromacologicalnog mirisa. 

 Lice je nakon nanosenja ove kreme glatko,sjajno i zategnuto. Krema je namenjena za koscenje posle 40. godine. Sadrzi SPF 15. Sama krema je penaste, polu-masne strukture, prijatnog mirisa. Izbacuje tecnost, i tako smanjuje nagomilanu vodu, podvaljak, opustene konture lica ponovo definise izbacivanjem nagomilane masti i vode.




Prethodno lice treba biti cisto, a mozete naneti i sprej iz May star kolekcije o kojem sam pisala u proslom postu 



Коментари

  1. Znam draga :) i ja sam ali sam morala malo da isprobam maminu kremu :)

    ОдговориИзбриши
  2. nemoj da ovo shvatis kao zloban komentar, ali zaista mi je cudno kako posle tolliko postova nisi poboljsala kvalitet bloga, od fotografija, preko pozadine
    sve je nadzidzano, nepregledno, bode oci, slike mutne, cesto sa blicom uslikano, cesto na neodgovarajucoj podlozi
    imaj strpljenja, ukljuci makro, ako vec radis nesto, nek valja

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na tako dobrim savetima! ... Hvala draga. lepo sto si se pomucila i sa nama podelila, svaki novi savet je uvek dobro dosao.

      Избриши
  3. Draga,
    koju god stranicu na ovom sajtu da otvorim, ja je iscitam od pocetka do kraja. Jos ne naleteh na nesto pa da pomislim “ma ovo mi nece trebati”. Mnooogooo ti hvala na entuzijazmu, na dobrim savetima i na podrsci koju pruzas svima koji su zainteresovani za ovaj vid zanimacija, bilo profesionalno, bilo iz hobija. Odoh da citam dalje :)

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови