Taily Weijl

U šetnji kroz grad pre nekoliko dana, svratila sam u jedan mali, sareni kutak u Knez Mihailovoj ulici... To je butik u koji moram da svratim kad god sam tamo! Pa čak iako znam da ništa neću pazariti... Šta da se radi! Pored svog sivila, gužvi, surove realnosti, monotonije, i povremenog "Svi ste glupi, sve vas mrzim" raspoloženja, dobro dodje da se izgubim u šarenim majčicama, kosuljicama, ešarpama, i neobičnom nakitu. Moram da priznam da deo sa pantalonama i farmerkama redovno zaobilazim! Glavni razlog za to je što su modeli farmerki uvek isti (čitaj uske nogavice i široki struk). Ok,naravno da se i to nosi i da se kupuje,ali zar nema nekog drugog modela, ili svi moramo da nosimo iste pantalone! To mi se ne svidja! Ali ovaj post posvećujem mom oduševljenju ostatku asortimana. Ovog puta oduševljena sam nakitom koji sam videla, tačnije dva prstena koja sam našla su toliko slatka i nosiva, pravo su osveženje! Drugi prsten isti kao ovaj sa cvetom, samo ima ovu preslatku mašnicu! Zaista interesantan izbor nakita! Cena prstena je oko 800 dinara, a ogrlice nesto više od 1000. Ostavite svoj komentar o ovim ili nekim drugim stvarima! Lajkujem ! :)


While strolling through the city a few days ago, I stopped in a small, colorful corner of Knez Mihailova Street ... It is a boutique where you have to stop by whenever I'm there! And even though I know that I will not shop ... What to do! In addition to his gloom crowd, the harsh reality, monotony, and the occasional "You are all stupid, I hate you all" mood, well come to get lost in colorful shirts, jackets, scarves,and unusual jewelry. I must confess that part that I regularly avoid is the part with pants and jeans. The main reason for this is that the models are always the same jeans (read: tight trousers and a wide waist). Ok, of course it's selling and some (most) girls wears just that kind of pants, but are there some other models,why do all of us have to wear the same pants?! That I do not like! But this post I dedicate to my delight the rest of the range. This time I am thrilled that I saw jewelry, namely two rings that I found are so cute and wearable, the right refreshments! Pics are below The second ring the same as the one with a flower, just has this doll bows! Really interesting selection of jewelry! Price of the ring is about 8 euros, a necklace something more than 10 euros. Leave your comment on these or other things! I like!

Коментари

  1. slatki blog! ako imaš vremena, svrati do mog pa se možemo pratiti ako želiš:)
    xoxo Sienna
    http://fashion-sienna.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Morate imati ovog leta - Veliko debelo prstenje


    Ovo leto donosi novu vrstu modne slobode kada je rec o modnim dodacima koji su u rasponu od velikih bucmastih torbi do malog delikatnog prstenja.
    Dakle, bez obzira na vas licni stil ovog leta mozete eksperimentisati sa poprilicno svim mogucim modnim ukrasima.

    Veliko debelo prstenje

    Ovakvo prstenje vam pomaze da zauzmete svoj modni stav, a pritom se uklapa u skoro svaki stil.
    Bucmasto prstenje ne da samo izgleda odlicno vec i dodaje jednu vrstu modnog zacina vasem izgledu

    ОдговориИзбриши
  3. Morate imati ovog leta - Cvetne snale
    Obozavamo cvetne snale, pogotovo u letnjim mesecima. One nam daju divni, zenstveni izgled kojem ne mozemo odoleti.
    A najbolja stvar u svemu tome je da te bebice mogu imati dvostruku ulogu... Mozete ih nositi i kao broseve-))

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови