Collistar senke/ Collistar eyeshadows review and look

U nekom od prethodnih postova spominjala sam Collistar senke, a danas vam ih pokazujem i komentarisem. U pitanju su dve nijanse- jedna je bez/zlatna broj 9 a druga je boje vina broj 10.
U pakovanju sa aplikatorom, natavno u prahu.
 .

Mozda taj aplikator i nije bio najbolje resenje, ali nije ni toliko lose. Da pojasnim- bilo bi lakse sa cetkicom, ali mislim da je ovo ok jer je senka lepo pigmentisana i ima te divne, sitne, sjajne cestice pa je dovoljno jednom ili dvaput naneti senku aplikatorom, a posle cetkicom naneti kako vec zelite

Sto se tice samo boje, videcete i na slikama, vrlo su lepe, lako se nanose, ali su vrlo sjajne. Na njima i pise eye shadow luminous powder. Sjajne cestice koje su u ovoj senci vrlo lepo izgledaju na kozi, ali mozda ce vam biti potrebna neka druga senka za malo tamnije, dublje tonove, jer su zaista nezne i prosto izgledaju kao dijamanstska prasina! Izuzetno su kvalitetne i za razliku od mnogih senki u prahu uopste se ne trune i ne skidaju se, mogu reci da su vrlo postojane.

Tekstura je lagana, ne skuplja se u pregibu oka, jako su prijatne i traju dugo.

Swacheve nazalost nisam mogla da napravim jer se pored blica tako blizu od sjajnih cestica nista ne bi videlo. Zatop sam pokusala da napravim bolje slike i prikazem boju na ocima, dakle koristila sam samo te dve senke, nisam mesala sa drugima, bas da bih mogla da prikazem upravo njihov izgled. Cena ovog pakovanja je negde oko 1000 dinara, provericu pa cu vam reci za sigurno!
U oblasti dekorativne sminke Collistar, ovo je jedan od best sellera! Nije cudo ! 

Jos jedna stvar koju sam htela da pomenem a koju cete takodje videti na slikama je kaarmin Estee Lauder. Vrlo je pigmentisan, postojan, ima polu mat finis. Koristim ga uz Lancome olovku za usta jer su u skoro identicnoj boji. Karmin je 704 Amourose, a olovka je 01.
Svi proizvodi ce biti na slikama i pobrojani ispod njih.



Products used:
1. Collistar eyeshadows
2. Estee lauder lipstick
3. Black shadow as eyeliner- artdeco in black
4. Deborah 24ore perfect foundation
5. Lancome lip liner
6. Maybelline falsies 


Nadam se da vam se svidja!
Ostanite nasmejani i pozitivni!

Коментари

Постави коментар

Популарни постови