Leto i Macadamia Natural Oil

Kako je doslo toplo vreme, znamo da treba da se stitimo od toplote, a u poslednje vreme dosta paznje obraca se i na zastitu kose od spoljnih uticaja, ali i za njenu negu, i obnovu nezavisno od godisnjeg doba.

U tu svrhu sam koristila razne preparate, ali linija koju sam vec neko vreme merkala je Macadamia Natural Oil i njeni proizvodi : sampon, maska,ulje i cesalj sa uljem.

Ceo paket kupljen je u iz salona u Novom Sadu koji je jedini uvoznik za Srbiju naruceno preko sajta http://www.alexandar-cosmetics.com , i dostavljeno na adresu. Preporucujem ovaj salon svima za saradnju, imaju brzu isopruku i jako ljubazno osbolje.


Nauka stoji iza uspešnosti sastojaka koji čine Macadamia kolekciju:
Ulje Australijskog oraha:  Veoma bogato esencijalnim masnim kiselinama, ulje ima karakteristiku
da redukuje višak sebuma. Prirodna ulja koja čine Macadamia proizvode štite kožu glave i utiču na
njeno obnavljanje i ishranu sa veoma brzom apsorpcijom.
Argan ulje:  Ulje je veoma bogato Omega 9,  linoleinskim, oleinskim i nezasicenim masnim kiselinama, a pokazalo se izuzetno korisnim u poboljšanju otpornosti i zdravlja kose.



Sampon u pakovanju od 1000 ml je najnovije pakovanje, a postoji i pakovanje od 300ml,100ml, 60ml, i ne sadrzi sulfate, paraben, i siguran je za upotrebu na farbanoj kosi.


Ulje od 125 ml (postoji i i pakovanjima od 10ml i 30ml) koristi se posle pranja na malo prosusenu kosu, a moze se upotrebljavati i svakodnevno po potrebi i zelji. Ulje je i najprdavaniji od Macadamia proizvoda. Jedinstveni sastav Macadamia ulja pruža tajanstvenu sličnost i kompatibilnost sa prirodnim uljima
našeg tela i omogucava neverovatnu apsorpciju i brzo prodiranje u kosu i kožu glave.
Macadamia Natural Oil linija profesionalnih proizvoda za negu kose kombinuje dva najvrednija i najkorisnija ulja na svetu,  Macadamia i Argan, koji pružaju kosi maksimalno podmlađivanje i održavanje. Preporucuje se da se u farbu stavi nekoliko kapi Macadamia ulja za zastitu i negu kose tokom farbanja.
Cesalj je sa Macadamia uljem u sebi.


Maska iz kolekcije Macadamia Natural Oil - Macadamia Repair Mask za intenzivno obnavljanje kose od 250ml. Kombinacija ulja iz Australijskog oraha i Argana sa uljem cajevcam kanilice, Aloe i ekstrakta algi reaktivira i obnavlja kosu, ostavlja je duboko ishranjenom sa dubokim efektom elasticnosti i izuzetnog sjaja. Koristi se posle pranja na frotiranu kosu, da odstoji 10ak minuta i onda isprati.


Hiljadama godina, Aboridžini su konzumirali Australijski orah zbog njegove visoko hranljive vrednosti i mnogih zdravstvenih prednosti. Danas, Macadamia ulje je široko poznato zbog svojih neverovatnih prednosti, koje se odnose na kosu, kožu glave i opšte zdravlje, tako što koža glave postaje zdrava, a kosa sjajna i blistava.

Ulje semena argana, poznatije za Marokance kao “tečno zlato”, koristile su brojne generacije za e‚fikasno održavanje kože, kose, noktiju i za terapeutske tretmane. Ovo retko ulje, do kojeg je veoma teško doći, vraca sjaj i mekocu suvoj, izlomljenoj kosi, a u potpunosti ishranjuje kosu oštecenu hemijskim tretmanima.
Macadamia ulje i Argan zajedno obogaćuju kosu prirodnim omekšivačima sa visokim sadržajem
esencijalnih masnih kiselina koji se nalaze u ova oba izuzetna ulja. Koriste se u kombinaciji, jer tako
dubinski hrane i štite kosu od štetnih UV zraka, a takođe obnavljaju folikule, zbog poboljšanja
elastičnosti i sjaja.

Cela kolekcija ima izuzetno prijatan i svez miris, pored toga vrlo malo proizvoda je potrebma da bi se nanela na celu povrsinu kose. Kosa postaje meksa, sjajnija,punija, zdravija, i laka za oblikovanje.



Na slici je kosa koja je prirodno izrazito suva i kovrdzava, hemijski tretirana blansom, posle koriscenja ova tri proizvoda izgleda ovako:





Puna, meka, sjajna, lagana, vesela, radosna, mirisljava i jaka-  lepa i zdrava mlada kosa.

Toplo preporucujem svima koji zele da neguju svoju kosu, i da je stite kako od isusivanja, od hemojskih tretmana, tako i od UV zracenja jer Macadamia stiti od sunca pa se moze koristiti i na plazi!

Hvala http://www.alexandar-cosmetics.com na saradnji!

Hvala Vama na citanju! Zelim svima divnu i veselu nedelju!



*Nisam placena niti sponzorisana da napisem ovaj post. Svi proizvodi su kupljeni sopstvenim novcem.

Коментари

  1. Анониман3. јул 2012. 12:45

    Hvala na preporuci. Divan post.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam čula sve najbolje o njihovim proizvodima, i baš ću da ih probam :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam iz Beograda i tacno ne znam gde ovde mogu njihovi preparati da se nabave, pa bih probala ovako da ih porucim. Interesuje me koliko si platila masku i ulje Australijskog oraha? Nazalost njih imam prilike samo da vidim na sajmu kozmetike i tada mogu da kupim nesto... Blog ti je odlican! xo

    ОдговориИзбриши
  4. Joanne, hvala ti na lepim recima. Mozes da narucis preko sajta koji sam gore navela, i preko cene platis jos 200 dinara postarinu, a imas i Ultra Sun salon u Gandijevoj, posle Piramide desno, tamo mozes kupiti na licu mesta. Cena ulja zavisi od pakovanja ovo moje je bilo oko 1650 a maska je opet negde oko 1800. Mozda malo mogu da pogresim oko cene vrlo malo jer sam platila sve ove proizvode zajedno, pa se ne secam tacno pojedinacno. Ako imas jos neko pitanje samo izvoli. :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na pomoci, odlicno ako ima i u BG-u, taman i uzivo da vidim preparate. Super je sto si odradila post u vezi njihovih preparata, vecina ih hvali i primecujem da postaju sve trazeniji i kod nas. Pa, taman ovaj post, ljudima koji manje znaju o ovim preparatima, dobro dodje, a i nama koji smo malo vise upuceni... :) xo

      Избриши
  5. Your hair looks lovely after using Macadamia Deep Repair Masque!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови