Flormar

Posle duzeg odmora, zelim da podelim sa vama svoje skorasnje iskustvo sa Flormarovim longwearing sjajevima. Flormar je firma koja posluje jos od 1970 ali do skora nisam koristila njihove proizvode, tj dok nisam vidjala prodavnice njihove sminke. Saznala sam da je Flormar u vlasnostvu Yves Rocher-a i da se svi proizvodi proizvode po njihovoj licenci, a u skladu sa standardima kvaliteta, da su profesionalni, i sto je meni bilo bitno- ne testiraju se ne zivotinjama. Na standovima u Uscu i Merkatoru sam isprobala nekoliko proizvoda koji su mi zapali za oko i odlucila se da kupim jedan dugotrajan sjaj za usne koji izgleda ovako:
Prelepa boja fuksije sa puno sitnih sljokica. Pravi naziv je Long wearing br 405. Ono sto mi se svidja je sto je zaista dugotrajan i boja se zadrzava na usnama jako dugo. Nije lepljiv, vec je prijatan na usnama, daje punocu sto zbog sitnih sljokica sto zbog tog vlaznog izgleda koji stvara.Cak i posle kafe, cigareta, i drugih stvari koje bi zahtevale ponovnu aplikaciju sjaja, boja ostaje na usnama i nema potrebe za ponovnim nanosenjem. Ovako izgleda pod svetloscu blica.
Evo i primera, uspela sam da slikam kako izgleda u situacijama koje testiraju njegovu dugotrajnost
Boja ostaje na usnama, i ne umanjuje se njegov sjaj. Pakovanje je od 4.5 ml i kosta 510 dinara. Ovo bio jedan od prvih proizvoda koje koristim iz Flormara, i jako sam zadovoljna sa njim, a definitivno cu uskoro kupiti i jos neke boje i druge proizvodekoje cu vam prikazati. Cene su pristupacne a kvalitet odlican. Izuzetno sam zadovoljna. Preporucila bih svima da probaju, na standovima je puno testera od maskara i pudera, preko senki i rumenila, do karmina i sjajeva,i sigurno ce svako naci nesto za sebe ili kao poklon za nastupajuce praznike. Do skorog citanja! Zelim vam divan dan!

Коментари

  1. Cico super post, mada ja sam bivsi kupac zbog novih cena. Dobra je ovo kozmetika, ali ne opravdavam poskupljenje od 100% :)
    Pozz Alekta :)

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na odgovoru! Drago mi je da ti se svidja post! O poskupljenju sam cula ali ja sam skoro prosle nedelje kupila sjaj po toj ceni. Iskreno, sve je poskupelo, pocevsi od rasta evra, i poreza na cigarete,alkohol i kozmetiku i poslednjih dva meseca, ne moze se protiv toga. I drugi brendovi su poskupeli, tako da dodje na isto :)
    Naravno svako ima pravo na svoje misljenje, i ja to postujem ! Hvala ti na poseti, pono pozdrava!!! :-*

    ОдговориИзбриши
  3. Super post, i preelepe fotke. I ono sto mi se jos vise svidja je sto si nam se vratila!!!Kisses:***

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam baš pre neki dan kupila flormar karmine po staroj ceni takođe :) Odlični su, a netestiranje na životinjama mi je najvažnija stavka.

    ОдговориИзбриши
  5. A, sto sam ja zivela u neznanju, da je Flormar turska marka, ne znam odakle mi to? I onda mi je devojka sa njihovog standa rekla da je u vlasnistvu Francuza, a u Turskoj se proizvodi. Flormar je sada malo podigao cene od kada je dosao do Usca, tipa njihovu paletu senki sam u aprilu na Sajmu kozmetike kupila za 240 din. a sada je 600 i nesto. Tako da su me bas iznenadili. Poskupelo je sve, i ostali proizvodi drugih proizvodjaca, ali ne ovoliko. Lepe su slike, i sjaj je diiivan! :) xo

    ОдговориИзбриши
  6. kako da obratim paznju na sjaj kad iskacu ove kandze
    zaista jefitno

    ОдговориИзбриши
  7. Ako to se ne svidja, niko te ne tera da dolazis i ostavljas komentare ! :) hahahahaha

    ОдговориИзбриши
  8. Zašto je to loše? Lepi nokti zahtevaju vreme, strpljenje i svakodnevnu pravilnu negu. Lepi nokti su obavezan „aksesoar“ svake moderne žene koja drži do svog izgleda. Lepi pre svega znači uredni, a tvoji su besprekorni pravi zmajevski. Uživala sam u tvojem postu večeras! Pozdrav , Zmajčice:)).

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман11. јул 2013. 20:51

    Flormar kozmetiku su mi fenomenalno prezentovale devojke iz T.C Merkatora, i baaaaas sam odusevljena sa svim proizvodima koje su mi preporucili. Zadovoljstvo mi je uvek da odem kod njih. Tu radi neka izuzetno prijatna i ljubazna plava devojka, ne davi ne navaljuje kao pijacarke iz Usca od kojih ili da bezis ili da se pokajes sto si uopste prisla od arogancije. Ova plavusa iz Merkatora toloko ima strpljenja da nemam reci i ima jedna tamnokosa brbljivica ali jako simpaticna i ona je super. Dve stvari su me jako iznenadile da sam se zapitala da li treba da budem ovca koja ce losim ljudima da puni dzepove jer na dva razlicita njihova prodajna mesta sam se zatekla u istom danu i cula neku plavu mrsavicu kako se ponasa prema zaposlenima kao prema robovima zamerajuci im najtupavije stvari od prasine pa do toga kako da stoje lakovi i da li su okrenuti ili ne,to je islo dotle da im je pricala kako da se ponasaju sa musterijama i sta da pricaju, pa ko je tu malouman, jad i beda Srbije, izrabljivanje jadnih devojaka. Devojke sa Vozdovca se zale na mizerne plate i grozne uslove rada, one jadne ni do wc_a nemogu da odu a kamoli da jedu nesto, cak ni vodu ne mogu da piju, neljudski nema sta. Druga stvar je da u parfimeriji Jovana u 45bloku u T.C Enjub imaju neke njihove proizvode po znatno jeftinijim cenama, tako devojke trk po karmine od po stotinak dinara u Enjub dok jos ima. Zelim svim devojkama da budu lepe i da ih nikada muka ne natera da rade za nekoga kao sto rade devojke iz Flormara. I obratite malo paznju koliko se upropaste sa onom sminkom da me ne bi iznenadilo da im je jadnicama to u opisu radnog mesta. Pozdrav od Jovane sa Dorcola!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман11. јул 2013. 21:05

      Petra jul,2013.

      Joko u pravu si. Izgleda da izrabljivaci drze Flormar, i pored tone sminke na licu vidi se da su devojke izmucene. Ne mogu ni da zamislim da nemogu da odem ni ulozak da promenim, da operem ruke, fuuuuuujjjjjj.......ne daj Boze da radim ikada za takve izrabljivace. A tek sto su bezobrazno podigli cene, skupi im puderi i senke, bezobrazno skupe pogledajte same na netu koliko kostaju negde preko i bice vam sve jasno...........Lepota dolazi iznutra a ljudskost je karakterna osobina, budite lepe i budite ljudi!

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови