Nuxe

Nuxe ulje je proizvod koji se kod nas dugo cekao, ali kada je stigao bilo je to na velika vrata!

Svi su znali šta je i čemu služi, i činilo se da nema ko ga nije probao.

Kako to obično biva kod nas radoznalih i ja sam jedna od onih koje nisu odolele da probaju ovo tečno čudo u vidu ulja, ali i roll on, i sjaj za usne.

Приказује се IMAG1044.jpg



Ulje Prodigieuse® za negu lica, tela i kose, je suvo ulje sa jedinstvenom koncentracijom biljnih ulja i vitamina E i do 30% koje hrani, regeneriše i omekšava kožu lica i tela.


Ono što o ovom ulju možete naći na zvaničnom sajtu je sledeće- Njegova jedinstvena formula mnogo je puta kopirana, ali jedino je Laboratorija Nuxe postigla savršen spoj izvornih prirodnih sastojaka, učinkovitosti i senzualnosti. Nuxe-ovo suvo ulje neodoljiv je koktel 6 dragocenih biljnih ulja posebno odabranih zbog svog kvaliteta i brojnih dobrobiti za kožu. Esteri biljnog porekla daju mu savršenu teksturu zbog koje se upija u kožu u trenu te je ostavlja sasvim suvom, ali neodoljivo mekom i nežnom na dodir.
Ulje lešnika - sadrži optimalan spoj masnih kiselina koji jamči podatnost i lako upijanje bez masnog filma na koži. Bogato je prirodnim lipidima i antioksidativnim vitaminom E te se odlično stapa s lipidnim slojevima ćelija kože, što mu daje snažnu moć hidratacije i olakšava njegovu apsorpciju u kožu.

Ulje makadamije - ovo vrlo tekuće suvo ulje bez mirisa lako se upija u kožu. To je biljno ulje sa spojem esencijalnih masnih kiselina koji je najsličniji ljudskom sebumu. Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože – hidrolipidni film – i tako utiče na hidrataciju kože, štiti je, omekšava, hrani i čini glatkom.

Ulje slatkog badema - izuzetno je hranjivo i sadrži visok udeo nezasićenih masnih kiselina, minerale fosfor, magnezijum, kalcijum te vitamine A, B i E. Omekšava i hrani suvu kožu, čini je podatnom i smiruje iritacije.

Ulje kantariona - dobija se namakanjem cvetova biljke u maslinovom ulju. Poseduje smirujuća, omekšavajuća i stimulativna svojstva te podstiče obnavljanje kože. Protivupalno je, neguje kožu te sprečava prerano starenje i isušivanje kože.

Ulje kamelije - dobija se iz semenki kamelije te je veoma bogato oleinskom, palmitinskom i linolnom kiselinom. Smiruje, hrani, štiti i omekšava kožu te je čini gipkom.

Ulje borača - dobija se iz semenki borača i bogato je nezasićenim masnim kiselinama. Poznato je po svom delovanju protiv bora, a utiče i na smanjenje gubitka vode iz kože.

Vitamin E - kao jedan od najdragocenijih sastojaka u kozmetičkoj industriji, stabilan je i snažan antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala, oštećenja ćelija i starenja kože, te je neophodan za rast zdravog tkiva. Pomaže u sprečavanju nastanka strija, zaceljuje povrede, opekotine, upale i iritiranosti kože. Omekšava i vlaži kožu, duboko do epiderma. Smanjuje već nastale opekotine od sunca, a uz to je i prirodni blokator UV zraka.

Sva ulja dobijena su hladnim ceđenjem, mehaničkom metodom ekstrakcije, bez upotrebe otapača, koji pomaže sačuvati koncentraciju esencijalnih masnih kiselina i prirodnih antioksidansa.

   Ovo suvo ulje možete koristiti za više stvari- za telo- posle sunčanja ili kao dodatak nekoj kremi koju inače koristite za telo, za lice- par kapi umesto kreme, dokazano deluje i protiv strija, može da se koristi i posle depilacije...

Takodje možete dodati nekoliko kapi u tečni puder- ja sam to probala, i odlično izgleda, puder se lepo nanese, a izgleda prirodno i živo!

Moj zaključak jeste da je ovo ulje izuzetno prijatno na kozi, ima lep, nežan i senzualan miris, hrani isušenu i dehidriranu kožu. Poseban plus je da ne ostaju nikakvi tragovi na odeci, tako da je odlično i kada žurite.


Nuxe dezodorans s dugotrajnim delovanjem

  

Ovaj dezodorans sa sugotrajnim delovanjem štiti od neprijatnih mirisa, i kako kaže na sajtu smanjuje znojenje i neguje kozu. Ono što mogu da potvrdim jeste da zaista lagano i lepo miriše, ne zapušava pore, dakle i dalje se znojite i telo se rashladjuje ali nema neprijatnih mirisa.

Prirodni mineralni puderi srebra i aluminijuma štite od neprijatnih mirisa te smanjuju znojenje. Prirodni šećer treheloza dodatno deluje na neutralizovanje neprijatnih mirisa, a nežni cvetovi narandže i badema u kombinaciji s alantoinom i biljnim glicerinom neguju čak i vrlo osetljivu kožu. Sadrži 96% sastojaka prirodnog porekla.

Dezodorans je namenjen svim tipovima kože, čak i 100% osetljivoj koži.

Cena mu je oko 940 dinara, i prilicno dugo traje.


Nuxe Bio Beaute Balzam za usne bez bojeImage result for bio beaute nuxe sjaj lip gloss  

Ovaj balzam je zapravo sjaj za usne, moze da se koristi samostalno ili preko olovke/karmina.
Mogu da potvrdim da je izuzetno hidratantan, i ima slatkast miris. 

Preporucujem svima koji vole sjajeve za usne upravo iz razloga sto za razliku od drugih ne isusuje usne vec ih neguje, a opet dobijate taj izgled koji volite.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da me kontaktirate,

Puno vas pozdravljam i zelim vam divnu nedelju!


*Neki delovi teksta preuzeti sa sajta http://nuxe.rs

Коментари

Постави коментар

Популарни постови