New In Nivea

Dragi moji,

u ovom postu želim da vas informišem o novostima iz drage nam Nivee koje sam isprobala, a druge koje ću tek probati predstaviću u nekom od narednih postova.

Nivea je svoje mesto u svakoj kući obezbedila dobro poznatom "plavom kremom" koja je van vremenska i svima poznata, a u mesecu ljubavi na sebi ima i poneko srce pa je sada njeno standardno pakovanje još sladje.



Još neke novine kojima se svi radujemo, i jedva čekamo da isprobamo su svakako Micelarna Voda 3 u 1, Cream Care mleko za tuširanje sa mirisom originalne plave kreme, Pure fresh gel za tuširanje a oni koji jos nisu probali obavezno treba da daju šansu In-shower mleku za tuširanje.




Malo koji proizvod na svetu se može pohvaliti takvom lojalnošću i ljubavlju kod potrošača kao što je to NIVEA krema. Bez mnogo oklevanja moglo bi se reći dagotovo da ne postoji osoba na svetu koja je barem u jednom periodu svog života nije koristila. Čuvena NIVEA plava kutija stigla je sada i do vašeg kupatila -negujuća formulacija sa provitaminom B5, hranljivim uljima i jedinstvenim, očaravajuće nežnim mirisom legendarne NIVEA kreme učiniće vašu kožu svežom,glatkom i hidriranom, a mirisom vratiti uspomene na lepe trenutke.



NIVEA 3u1 micelarna voda je veoma efikasan proizvod za čišćenje lica koji koristi micelarnu tehnologiju. Mikroskopske čestice (micele) koje sadrže amfifilne molekule prikupljaju i rastvaraju sve nečistoće sa lica, od šminke do masnoće i efikasno ih uklanjaju. Ne zahteva dodatno ispiranje”, objašnjava Jessica Schäfer, vođa laboratorije za osnovnu negu lica istraživačkog centra kompanije Beiersdorf.




Zahvaljujući laganoj formulaciji I micelarnoj tehnologiji čišćenje je veoma efikasno, nije potrebno dodatno ispiranje i ne narušava se zaštitna funkcija kože.
Micele deluju poput magneta: kada se micelarna voda nanese na tufer, prikuplja ostatke šminke i nečistoća, ali ne vezuje vodu.  Dakle, ovaj proizvod ne isušuje kožu, pa nije potrebno koristiti toner nakon njegovog nanošenja
Deksapantenol, takođe poznat kao provitamin B5, se prirodnim procesima u koži pretvara u pantotensku kiselinu. Poznat je po svojoj sposobnosti da podrži regeneraciju kože, pospeši hidrataciju i osnaži prirodnu zaštitnu funkciju kože. 
Ulje semena grožđa dobija se iz jezgra grožđa koje sadrži 15 odsto čistog ulja koje obiluje linoleinskom kiselinom, lecitinom i prirodnim antioksidantima procijanidinom i vitaminom E. Antioksidanti štite kožu od negativnih posledica stresa, a linoleinska kiselina je vrhunski regulator zaštitnih ćelijskih funkcija kože


Ne sadrži alkohol, parfeme, silikone, parabene ni veštačke boje

Ovaj proizvod najčešće koristim za skidanje šminke, i osvežavanje lica nakon umivanja, jer ga ujedno i priprema za nanošenje kreme. Lagano je, ne ostavlja lepljiv osećaj na koži, nema mirisa, tako da je odličan korak za pripremu kože za kremu i dalje šminkanje.

In Shower mleko za telo već neko vreme dostupno je kod nas, ne znam da li ste do sada imali prilike da ga koristite ali ako niste savetujem da ga probate. Razlog je taj što ovo mleko može da vam uštedi dosta vremena, kada ste u žurbi i nemate vremena da nanosite standardno mleko za telo i čekate da se upije. Nakon tuširanja, samo nanesite ovo mleko na nekoliko minuta i isperite- koža ostaje glatka i svilenkasta, sa blagim prijatnim mirisom. Bitno je da ga nanesete na vlažnu kožu, jer se aktivira u dodiru sa vodom i tada pruža odlične rezultate. Ono što mi je jako bitno jeste da koža ostaje čista, ne ostavlja tragove, niti mastan osećaj, a ako koristite proizvode sa samopotamnjivanje, takodje će vam biti od koristi jer ne morate da stavljate mleko za telo pa zatim lazni ten, vec odmah nakon ovog mleka mozete naneti te proizvode. Verujem da je In shower odličan za letnji period kada nam nije do nanosenja mleka, jer je toplo, ovo mleko ce biti vaš saveznik.


Ono o čemu nisam pisala jeste gel za tuširanje za muškarce koji ima fantastičan miris, osvežavajuć i jak, namenjen je za telo kao i za kosu. Pisala sam u prethodnom postovima da volim parfeme koji su jaci, čak i kada malo vuku na muške, to je slučaj i sa gelovima za tuširanje, ali ipak ovaj sam samo probala, i ostavila jačoj polovini :) 

Nivea proizvodi su se našli u mojoj srce-kutijici jer su jako kvalitetni, višenamenski, pristupačni, i pored toga štede nam vreme. Sigurna sam da ćete ih vidjati i u "Najčešće korišćenim " postovima, a do tada puno Vas pozdravljam i želim divan, opušten i nasmejan ostatak nedelje!

Коментари

  1. Jooooj Niveu nesto ne volim,od kupki se satima cesem,nemam pojma sta mi je,a ta miceralna mi je zanimljiva!! :)

    ОдговориИзбриши
  2. volela bih probati tu micelarnu,do sad mi je sve od niveinih proizvoda odgovaralo.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови