Dan poljubaca

Drage moje,

05.07 se blizi, a kao sto znamo to je dan poljubaca.



Nivea je svim zaljubljenim parovima pripremila pokloncice, te svi parovi koji budu u Nivea radnji u Knez Mihailovoj 4 izmedju 16-20 h dobice balsame za usne neodoljivih ukusa.



Zamislite sočnu lubenicu koja se topi na vašim usnama ili zavodljivi miris breskve... možda ipak aromu slatke jagode, ili neodoljivi letnji miris višanja.... Mmm... uživanje može da počne, naročito ako posle ovih uzbudljivih ukusa sledi poljubac voljene osobe. Zato obradujte svoje usne pre svakog poljupca osvežavajućim Labello aromama, čija bogata formulacija sa hranljivim uljima obezbeđuje najkvalitetniju negu.



Povodom predstojećeg Dana poljubaca, Labello je rešio da obraduje zaljubljene parove i pokloni im balsame za usne neodoljivih letnjih ukusa. Zato dođite u NIVEA Shop, Knez Mihailova 4, u subotu 5.7., od 16h do 20h. Namažite neki od voćnih Labello balsama koji će vam ponuditi u radnji, zatim poljubite voljenu osobu i ukoliko vaš dragi pogodi miris koji je na vašim usnama, dobijate taj Labello na poklon!



Ljubljenje je mnogo uzbudljivije i ostaje dugo u sećanju kada to čine negovane usne koje mirišu na voće, a Labello je tu da poljubac bude savršen!





 Labello Jagoda – Sladak način kako usnama da poklonite blagu nijansu ružičasto-crvene boje i dugotrajnu hidrataciju za mekane i glatke usne. Nadahnite svoja čula neodoljivim letnjim mirisom jagoda. Zaštitni faktor SPF10 usne štiti od UVA i UVB zraka.




Labello Višnja - Naglasite lepotu usana nežnom nijansom zrelih višanja i svetlucajućim pigmentima. Neodoljivo letnji miris višanja probudiće u vama golicavi osećaj iščekivanja, a usne će biti dugotrajno hidrirane, mekane i glatke. Zaštitni faktor SPF 10 usne štiti od UVA i UVB zraka.




Labello Fruity Shine Breskva - Obradujte svoje usne mirisom breskve i ulepšajte ih nenametljivim sjajem. Blagi svetlucavi efekti naglašavaju usne, a Hydra IQ formulacija i bogata hranljiva ulja obezbeđuju intenzivnu negu. Za trendi prirodan izgled i nežne usne koje izgledaju apsolutno neodoljivo i pozivaju na poljupce.




Labello Fruity Shine Lubenica - Uzbudljivi miris lubenice i suptilni rozikasti sjaj dovoljni su razlozi da vaše usne zasijaju još raskošnije. Hydra IQ formulacija i bogata hranljiva ulja osiguravaju najkvalitetniju negu. Uz miris leta na vašim usnama, sigurni smo da niko neće ostati ravnodušan. 






Zelim Vam predivan vikend i mnostvo poljubaca!!!


Коментари

Популарни постови