Lip balms and lip glosses / Balzami i sjajevi za usne

Stalno mazem razne mazalice, balzame za usne, i jako cesto samo njih nosim, a karmine i sjajeve redje... Primetila sam da trenutno u torbi nosim 4 balzama, i plus po neki sjaj i karmin da se nadje, za svaki slucaj...

Pre nekoliko nedelja sam u casopisu Glorija dobila Oriflame visions paletu sjajeva. Nisam znala kakva je, a i izbegavam da kupujem karmine i sjajeve osim ako ne mogu da ih probam na licu mesta. Samo zato sto znam da boja onakva kakva je u katalogu, retko kad je i na usnama.

U svakom slucaju ovo su proizvodi koje volim, i koji prijaju mojim usnama.


Kako obicno biva idemo sa leva...

Sjajeve i boje cete videti nize u postu, a sada par reci o balzamima.

Himalaya Lip Balm je jako prijatan na usnama i uopste se ne vidi, nema sjaj, potpuno je bezbojan i 100% od prirodnih sastojaka. Kazem da je prijatan jer se ne vidi, ne lepi se, a kljucni sastojci su mu ulje semena sargarepe, kokos, ricinusovo ulje, ulje psenicnih klica. Mnogo ga volim!

Labello fruity shine mislim da je svima poznato kako izgledaju labello stickovi, ne lepi se daje malo boje i neguje, a ovo i neobicno mirise. Ima roze boju koja deluje kao malo pojacana prirodna boja usana.

Oriflame univerzalni balzam sa karamelom, jako dobro hrani usne, a za suve i ispucale je spas! Ovo je meni trece ili cetvrto pakovanje ovog proizvoda, i apsolutno je divan! Daje malo sjaja usnama i mirise na karamelu.

Dr. Fix on your lips je takodje odlican, ovaj moj je sa mirisom dinje i kivija, i ne ostavlja sjaj. Lepo neguje i moracu da probam i druge mirise, jako se dobro pokazao.

Sad Oriflame Visions paleta sjajeva.

Ovi sjajevi su lepo pigmentovani, i sa malo proizvoda, vidi se njihova boja. Moja omiljena je ova nude/narandzasta koja dosta pokrije boju usana za tako svetlu nijansu, ali i ova hot pink mi je super!
Procenite sami... Sama paleta nema nazive boja pa sam im ja dala neka imena cisto da se bolje snadjem sa slikama...

Ovako izgleda boja gore levo iz palete, boja mesa, ima sitne zlataste cestice.
2. Bezbojni sjaj sa svetlucavim cesticama, u paleti je gore levo.
3. Narandzasti sjaj- bar tako izgleda u paleti, na usnama je bez/nude, jako je lep.


4. I hot pink sa svetlucavim cesticama, i on mi se jakooo svidja!

Koji se vama svidja?

Veliki pozdrav!

Коментари

  1. Baš lepo izgledaju ovi oriflame sjajevi a uvek sam bila skeptična prema njima :)

    ОдговориИзбриши
  2. I ja isto, uopste prema sjajevima, ali evo dokaza da se stvari menjaju :) Stvarno se odlicne boje, i lepo se vide! :) Hvala sto si svratila!

    ОдговориИзбриши
  3. Uuuu, bas super izgledaju ovi sjajevi a nikad ne obratim paznju na njih. :)) Tender care balzame obozavam, imam ih u svim mirisima koji su izasli. :))

    ОдговориИзбриши
  4. Lovely colors and love your lips :)

    Dear, I am hosting Harvey Prince international giveaway currently, where 10 winners will win $550 worth of Perfumes...Would mean a lot...Just click the link below to enter :)

    Enter 10 winner Harvey Prince ($550) Giveaway
    ♡ StylishByNature.com

    ОдговориИзбриши
  5. U are so stylish! what do u say about following each other sweetie?:X

    FashionSpot.ro

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман2. мај 2012. 15:21

    Imam Dr fix od karamele i cokolade. DObio je izuzetno cudan plasticni miris, i odustala sam od mazanja. Ali zato Avon balzami u teglici iz cini mi se, Natures(?) kolekcije, posebno med i mleko,aaaaaaaaa,usne nahrani, mirise divno i sto je najvzanije meni-sladak je kad liznem :P

    ОдговориИзбриши
  7. Imala sam to Labello bas sa slike i bilo mi je super, sad ne mogu da ga nadjem da kupim opet. :/

    ОдговориИзбриши
  8. I ja sam primetila da ga slabo ima ali videla sam poneki u DM-u

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови