Maybelline mascara and so simple makeup / Maybelline maskara i jednostavan makeup

Po ovim vrucinama nikako mi nije do sminkanja. najradije bih samo podigla kosu i stavila naocare za sunce, i izasla napolje (ako bas moram). Ali ako imam zelju da ipak nesto stavim na lice, najverovatnije ce to izgledati ovako.


Ono sto u ovom postu zelim da vam pokazem je Maybelline XXL PRO Volume maskara, koju sam dobila od Brigette's Boutique

Ova maskara je sa dva kraja, tj prvi korak je stavljanje i produzivanje trepavica beliim delom, a onda bojenje crnim. Ova maskara obecava XXL volumen. I daje ga, ali osim volumena trepavice su izduzene, vise nego sto sam ocekivala, i izgledaju odlicno. Boja je VeryBlack plus ova je vodootporna! Laka je za nanosenje, cetkica je malo tanja, ali stize u sve uglove oka! Rezultat me je vrlo obradovao jer sam imala raznih iskustava sa (vodootpornim) maskarama, ali ova spada u one dobre! Pogledakte slike pa prosudite sami, meni se izuzetno dopala jer je napravila odlican volumen i duzinu trepavica, a posto je i vodootporna nema brige ni po najtoplijem vremenu! Evo nekoliko slika:






Samo pakovanje izgleda ovako



Puno pozdrava, do citanja!

Коментари

  1. Dok sam koristila njihovu šminku nisam bila naročito zadovoljna, sve maskare su mi pravile efekat paukovih nogica :) Ali na tebi izgleda odlično.

    ОдговориИзбриши
  2. I really like this mascara, it works really well!
    opinionated about opi

    ОдговориИзбриши
  3. Ima li da se kupi kod nas?

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови