Caviar Nails

Juce, nakon posta o trendovima za nokte pitali ste kako se radi Caviar manikir, i gde se kupuju lakovi.
Drago mi je da sam Vas azinteresovala i danas pisem o tome kako da sami uradite Caviar manikir.

Od kada je britanski brend "Ciate" predstavio svoju liniju lakova za nokte pod nazivom Caniar manikir , žene širom sveta priklonile su se novom trendu - ukrašavanju noktiju uz pomoć perlica.
I bez proizvoda ovog brenda možete da napravite "kavijar" manikir,samo je potrebno malo strpljenja i prave opreme.

Trebace vam sitne perlice koje možete da kupite u pojedinim kineskim radnjama, u ponekim parfimerijama. Inače se prodaju i u Sephori, ali ne znam da li ih ima i kod nas.

Ako se odlučite za crne perlice i crni lak, zaista ćete dobiti efekat kavijara na noktima, ali mozete pustiti masti na volju i koristiti sarene, roze, zlatne i srebrne, kakve god zelite!




Postupak je sledeći:

1. Namažite jedan sloj laka i ostavite da se osuši. Taj sloj ne mora da bude savršeno namazan.
2. Jedan nokat premažite drugim slojem laka i, dok se još nije osušio, prislonite površinu nokta na perlice rasute u kutijici ili na tanjiru ( u originalnom pakovanju biste dobili i mali levak zajedno sa perlicama koji bi pomogao pri nanošenju perli, i u vracanju perlica u bocicu). Na ovaj način, lak će imati ulogu lepka. Ponovite postupak sa svakim prstom. Nemojte da mažete sve nokte zaredom, jer će se sušiti i perlice neće moći da se zalepe.
3. Kada su se perlice zalepile, jagodicom palca suprotne ruke blago pritiskajte nokat po nokat. Perlice će se jače spojiti sa lakom, pa će "kavijar" manikir duže trajati. Nemojte ništa da radite narednih 15-20 minuta, kako biste bili sigurni da se sve dobro osušilo.

Ovo možda nije najpraktičniji način ukrašavanja noktiju, ali je veoma ekstravagantan, ženstven i ima 3D efekat. Njegova loša strana je što traje nešto kraće, najduže do tri dana, kada perlice mogu početi da ispadaju. Uklanja se lako, na uobičajen način, uz pomoć acetona.






Nadam se da ce vam biti od koristi i da cete se lepo zabaviti praveci ovakav izgled noktiju!
Ali budeite spremne na puno radoznalih pogleda :)

Puno pozdrava drage moje!

Коментари

  1. super mi je ova vrsta manikira mada ga nikad nisam probala :)

    ОдговориИзбриши
  2. Meni je ovo isto cool, ali svi kažu da se full trusi, tj spada s noktiju... definitivno nisam za kupnju ovog, ali za skemijat nekaj doma sama... to uvijek :)


    pusa

    Matea

    ОдговориИзбриши
  3. I meni je logicno da posle nekog vremena ispada, ali mozda za neku prigodnu priliku vredi :)

    Drago mi je da Vam se dopada!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови