Elizabeth Arden Green Tea

Pre dve nedelje stiglo je nešto što sam dugo očekivala iz poznate linije Green Tea!

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream



Osim toaletnih voda, linija Green Tea je nadopunjena i Honey Drops kremama za telo u mirisima Green Tea, Green Tea Lavander i Green Tea Camellia. Honey Drops kreme za telo sa dodatnom mešavinom umirujućeg zelenog čaja i pravim zrncima meda osiguravaju dugotrajnu udobnost i pružaju koži dodatnu hidrataciju. Štiti i neguje kožu, omekšava i izglađuje. Savršeno za sve tipove kože pa čak i suvu.



Osvežava i neguje kožu, miris koji uzbudjuje sva čula, energizuje, hidrira kožu ekstraktima zelenog čaja i medom cija zrna se rastapaju na koži, i ostavljaju kožu neverovatno nežnom i mirirsnom. Miris se zadržava na koži izuzetno dugo.

Tačkice koje se vide su upravo te Honey Drops koje se savršeno rastapaju na koži čineći je nežnom i hidriranom.

Parfem Elizabeth Arden Green Tea sam kupila preko interneta, i moram da napomenem da sam isti taj pomirisala u Jasminu nakon kupovine, i u Jasminu je mirisao užasno! Pretpostavljam da je tester star ili nešto slično, ali nije ni nalik ovom svežem parfemu, i ako ga tamo i probate nećete steći ni iz daleka pravu sliku o njemu.


 
Istina je da je ovo sveži miris koji će Vas rashladjivati toplim letnim danima. Egzotičan miris aromatnog lišća, biljki i citrusa puni vas energijom i poboljšava raspoloženje. Sveže citrusne i začinske visoke note prelaze u hladne note ljute nane, zelenog čaja, slatkog jasmina, ljutkastog karanfičića, svežeg kopra i celera. U bazi su hrastova mahovina, amber i mošus.
Parfem Green Tea je na tržištu od 1999. godine, i dostupan je u količini od 30, 50 i 100ml, uz prateći program za negu tela.

Kao što sam rekla, parfem se može naći kod nas, ali krema ne. Zato ako imate priliku potražite je kada budete putovali, i priuštite sebi oazu opuštenosti, mirisa, i osveženja!


Коментари

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Na mojoj koži Green Tea je savršen, prefinjen i svež, uvek se osečam čisto kada je na meni.... Topla preporuka za nežne duše koje uživaju čistoću....

    ОдговориИзбриши
  3. parfem stvarno divno mirise :) volela bih da probam i ovu kremicu :)

    ОдговориИзбриши
  4. Joj uvek me je mamilo da probam ovu kremu, čak je jedno vreme bilo i na finoj akciji u Jasminu!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови